Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 75 m2 Revoluční, Úpice

Prodej bytu 3+1 75 m2 Revoluční, Úpice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme hezký bezbariérový byt 3(4) + 1 s lodžií s malebným Ladovským výhledem na kostel a na panorama vrcholků lesnatých kopců… Dům je po revitalizaci (zateplení, plastová okna, nový výtah, stoupačky..) Dům je rovněž oplocen a má svůj soukromý travnatý pozemek včetně parkoviště. Situován je na klidném místě v Revoluční ulici v Úpici s celkovou plochou 75 m² bez sklepa. Další hezká fota budou doplněna.
V bytě je novější rohová kuchyňská linka s dostatkem místa pro jídelní stůl a je propojena s velkým obývacím pokojem se dvěma vstupy. V útulném obývacím pokoji je možné vytvořit menší ložnici a získat o jednu místnost navíc - tzn. mít např. 2 dětské pokoje. Obývací pokoj a kuchyň zdobí kvalitní plovoucí podlaha. Dispozice bytu umožňuje případné rozšíření původní koupelny, která je upravená a funkční. WC má samostatný vstup.
Byt má poměrně nízké provozní náklady, které uvítají hlavně zájemci s hypotékou nebo zájemci o koupě bytu pro investici. Dům je po zateplení a má nízkou energetickou náročnost. Dokud ale nemáme od správce objektu k dispozici vypracované PENB, tedy dle zákona uvádíme energetickou třídu G.
Majitelé v bytě žijí spokojeně 30 let.
Město Úpice nabízí veškerou občanskou vybavenost. Ve městě jsou dvě ZŠ, dále MŠ, gymnázium, PENNY market, TOMAN market a další obchody včetně polikliniky. Je zde možné bohaté sportovní vyžití (fotbalové hřiště, tenisové kurty, skatepark, sjíždění řeky, …) U historického náměstí je divadlo s divadelním souborem s dlouhodobou tradicí. Městem vedou tři značené cyklotrasy. Možnost pracovního uplatnění je ve větších firmách např. JUTA, TONAVA,MEKRS,…další větší pracovní uplatnění jsou ve větších městech v okolí.
V rámci našich služeb Vám vybereme tu nejlevnější hypotéku na trhu.
Je to jeden z mála větších bytů nabízených v této lokalitě a to na tichém, klidném místě. Máte se zájem podívat do útulného bytu, z kterého jsou hezké výhledy ze všech oken bytu? Prohlídku vřele doporučujeme. Cena je dohodou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky