Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 75 m2 Nemocniční, Mělník

Prodej bytu 3+1 75 m2 Nemocniční, Mělník

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Toužíte po vlastním bydlení? Chtěli byste bydlet v klidné části a přesto nedaleko centra města? Pak je tato nemovitost určena právě Vám. Jedná se o prodej družstevního bytu 3+1 o výměře 75 m2.. Byt se nachází v osmém patře panelového domu v žádané lokalitě města Mělník. Co stojí určitě za zmínku, je rychlá dostupnost do hlavního města Prahy, a to autem za 30 minut nebo autobusem na stanici metra Ládví za 40 minut.
Byt prošel částečnou rekonstrukcí.
Dispozice bytu tvoří dětský pokoj, chodba s vestavěnou skříní, prostorná šatna o výměře 6,3 m2 koupelna s vanou a samostatné WC. Přejete si 3 balkony? Není problém, obývací pokoj, ložnice a kuchyň mají samostatný vstup na balkon. K bytu náleží sklep. Dům prošel renovací - plastová okna, 2 výtahy.

Zájemci jistě ocení dobře fungující družstvo, které není zatíženo hypotečním úvěrem. Družstvo má naspořeno vlastní zdroje, z kterých plánuje zateplení domu a rekonstrukci balkonu.
Předností tohoto bytu je úžasná lokalita určená k procházkám k nedalekému zámku Mělník, kde naleznete krásné cyklostezky podél Vltavy a Labe, kavárny či vinný sklípek Jiřího Lobkowicze.
V krátké vzdálenosti se nachází obchody, plavecký bazén, sportovní hala a veškerá občanská vybavenost (pošta, škola, mateřská škola, nemocnice Mělník, autobusové i vlakové nádraží).
Zároveň nabízím možnost bezplatného finančního poradenství včetně porovnání a konečného výběru bankovního ústavu naším finančním specialistou. Díky našemu kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.
Zaujal Vás tento byt? Pokud ANO zvu Vás tímto na prohlídku a budu se těšit.
Realitní makléřka Pavlína Bělohlávková

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky