Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 74 m2 S. K. Neumanna, Jihlava

Prodej bytu 3+1 74 m2 S. K. Neumanna, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Zlevnili jsme.
Sedmé patro a pěkný výhled do daleka. To je jeden bonusů, který poskytuje tento byt na sídlišti Dolina, které patří k nejlepším místům bydlení v Jihlavě. Je zde nejen potřebná občanská vybavenost, ale také výborná dostupnost nejrůznějších sportovišť. Z Doliny se dá rychle uniknout do přírody - oblíbená je vycházková trasa na Zaječák, v zimě (pokud je sníh) můžete za 300 m od domu nazout běžky a vyrazit po okolí.
Dolina je vynikající prostředí jak pro aktivní lidi, tak i pro toho, kdo chce mít pouze svůj klid.
V samotném bytě se uskutečnila rekonstrukce tak, že se upravila dispozice kuchyně, opravila koupelna a položily nové podlahy. Co se týká dispozice, tak kromě standardních tří pokojů a kuchyně je zde poměrně velká komora a "kotelna", kde je vlastní plynový kotel.
Velkou výhodou, zvláště v dnešní době zvyšování cen primárních energií, je vlastní kotel na topení a ohřev teplé vody, kdy má majitel veškeré spotřeby ve svých rukou.
Momentálně je byt prázdný, připravený uvítat své nové majitele.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky