Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 74 m2 Mirovická, Praha

Prodej bytu 3+1 74 m2 Mirovická, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte klidné bydlení v bezchybné lokalitě, pak jste ho právě našli.
Této volby nebudete litovat. Kobylisy a konkrétně tento byt má v těsné blízkosti dokonale dostupnou kompletní občanskou vybavenost jako jsou školy (od jeslí až po SŠ), obchody (vč. blízkého OC Krakov), lékaři, restaurace, metro pouhých 800 metrů, četná sportoviště (Aquacentrum Šutka, tenis, fotbal, volejbal…), dětská hřiště, cyklotrasy a v neposlední řadě pro relaxaci a odpočinek 200 metrů vzdálený Čimický háj či o kousek dál Ďáblický les, ZOO Troja či Botanická zahrada. Vše je na dosah ruky a v centru jste metrem za 10 minut, autem za 15.
Dům je obklopen zelení, takže chvilky u voňavé kávy, za teplého počasí třeba i na lodžii, budete mít zpestřeny zpěvem ptáků a možná ve větvích stromů zahlédnete i veverky, které tu rády běhají.
V prvním patře revitalizovaného osmipodlažního panelového domu s výtahem na Vás čeká přes 74 m2 koncipovaných jako 3+1 se zasklenou lodžií (orientace JV), s dostatečně prostorným obývákem, kuchyní tak akorát, dvěma pokoji (orientace SZ) a velkorysou předsíní, kam se vejde mnoho úložných prostor. Přímo naproti bytu je praktická komora. Byt je prostorný a světlý, je zde zaveden plyn, z telekomunikačních sítí pak vysokorychlostní internet Cetin, UPC. V domě funguje SVJ, které se o dům řádně stará.
Koupě nemovitosti je možno financovat hypotékou, kterou Vám rádi pomůžeme za výhodných podmínek zprostředkovat.

Zavolejte a domluvte si prohlídku ještě dnes. Budu se na Vás těšit. Vaše realitní makléřka Zdeňka Janočková.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky