Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 74 m2 Bohosudovská, Teplice Trnovany

Prodej bytu 3+1 74 m2 Bohosudovská, Teplice Trnovany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné místo k bydlení, kde je dostatek prostoru a slunečního svitu jednou z největších předností? Toužíte po bytu, kam se můžete rovnou nastěhovat a nemusíte nic řešit? Právě pro vás jsem připravil nabídku bytu 3+1 s velkou lodžií, který je pouhé dva roky po celkové, krásně vyvedené rekonstrukci. Byt vznikl úpravou dispozice 4+1 na 3+1 s možností návratu k původnímu počtu pokojů. Celková plocha bytu je 81 m².

Byt je vhodný zejména pro menší rodinu nebo pár, který chce oddělit pracovní místo od obytné části.

V bytě, který se nachází ve 4. (posledním) podlaží, najdete kompletně vybavenou novou rohovou kuchyni, otevřený prostor do jídelního koutu a obývacího pokoje, zděnou koupelnu s vanou a dva velké pokoje, které nejsou průchozí. Lepené vinylové podlahy v celém bytě a celou řadu nových interiérových prvků. V předsíni oceníte výhodu šatny a komory.

Pokud připočítám, nové zateplení domu, zasklenou lodžii, která příjemně zvětší obytný prostor, volný výhled na všechny strany, orientaci bytu východ - západ, veškerou občanskou vybavenost, která je na dosah ruku a možnost parkování přímo u domu, tak mi vychází, že jste našli byt, který hledáte.

Čtyřpodlažní bytový dům jen s 8mi byty, který v tuto chvíli prochází revitalizací. Zateplení dojde ke snížení nákladů na vytápění a v létě bude zajištěno příjemné klima. Díky dvěma bytům na každém podlaží se jedná o velmi tichý dům. Byt je k dispozici po dohodě.

Náklady bytu jsou 5400 Kč / měsíc + elektřina.

Teplice jsou lázeňské statutární město. Leží 15 km západně od Ústí nad Labem v kotlině mezi Krušnými horami a Českým středohořím. Výhodou je napojení na dálnici D8, Praha - Drážďany. Část Trnovany je vzdálena asi 7 minut autem od lázeňského centra města.

Velký důraz dáváme na jasný, transparentní a bezpečný servis při prodeji bytu. Současně vás zbavíme starostí s financováním koupě. Tím ušetříte drahocenný čas i peníze.

Těším se brzy na viděnou i při vaší prohlídce tohoto bytu, Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky