Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 73 m2 Pardubická, Chrudim Chrudim IV

Prodej bytu 3+1 73 m2 Pardubická, Chrudim Chrudim IV

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prosluněný byteček 3 + 1 v tiché, klidné, vyhledávané lokalitě v Chrudimi. Byt je určen pro všechny, kteří mají rádi propojení města a zeleně. Nová plastová okna Vás z pokojů zrakem zavedou do srdce Chrudimi. Poskytnou Vám jedinečný výhled s romantickým nádechem na zachovanou středověkou strukturu města a památkově významnou zástavbu. Moderní, kompletně zrekonstruovaný byt, se nachází v 7 z 9 pater. Při vstupu do bytu se ocitnete v předsíni s vestavěnou skříní, která je součásti prodeje. Odtud se přesunete do otevřené moderní kuchyně s obývacím pokojem v příjemném zeleném nádechu, zvýrazněném přírodou v okolí domu. Kuchyň je vybavena myčkou, elektrickou troubou a sporákem, které jsou součástí prodeje. Za kuchyní se nachází spíž a zasklená lodžie.
Romantická ložnice s vestavěnou skříní Vás atmosférou zavede do uklidňujících momentů večera po dnech strávených v práci. Relaxaci podpoří výhled do zatravněného dvora.
Byt má dvě lodžie určené k relaxaci a třetí zasklenou využívanou jako úložný prostor. Sklep o rozměru 1 m2 je započítán do plochy bytu.
WC a koupelna jsou odděleny.
Dům je po celkové rekonstrukci.


Podél Pardubické ulice se rozprostírá Chrudimský městský park. Je obklopen tenisovými kurty a dětským dopravním hřištěm. Ve městě jsou tři tělovýchovné jednoty, dva fotbalové stadiony, jedna umělá ledová plocha (zastřešená), tenisové kurty, víceúčelová sportovní hala, letní plovárna, plavecký bazén s tobogánem, lanový park a malá lezecká stěna v městských lesích Podhůra.
Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství a výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum, a.s. Kontaktujte makléřku pro bližší informace.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky