Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 73 m2 Milana Fialy, Ostrava Dubina

Prodej bytu 3+1 73 m2 Milana Fialy, Ostrava Dubina

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V tomto bytě se moc hezky žije a to hned z několika důvodů. Všechny pokoje v bytě jsou neprůchozí, větší zasklená lodžie je využitelná po celý rok a celkově se jedná o velice pohodové bydlení.

Dispozičně je tento družstevní byt o rozloze 73 m2 na ulici Milana Fialy v Ostravě-Dubině řešen jako 3+1 a je možno ho převézt do osobního vlastnictví. Hlavní místnost v tomto bytě je obývací pokoj, který disponuje krásnými 22 metry. Z první ložnice je výstup na zasklenou lodžii, ze které je výhled až na Lysou Horu. Druhá ložnice je zase nejslunnější pokoj v bytě díky orientaci jižní orientace. Výhodou bytu je i spousta úložného prostoru díky vestavěným skříním. Na podlahách je pvc, dlažba, koberec a plovoucí podlaha. Náklady na bydlení činí 4688,- + zálohy na elektřinu a plyn.

Parkování je před domem a je bezproblémové, parkovat se také dá i u nedalekého obchodního centra. Celková občanská vybavenost jakou je škola, školka, lékaři, obchody, pošta a nebo třeba MHD dělají z této adresy naprosto pohodovou lokalitu. Pokud se zase rozhodnete vyrazit na hory nebo do přírody, tak z tohoto bytu Vás mine veškerý dopravní kolaps ve městě a můžete bezproblémově a okamžitě vyjet.

Jesti Vás tento byt zaujal, tak se mi ozvěte a rád Vás bytem provedu.
Josef Šimončík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky