Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 73 m2 kpt. Nálepky, Třinec Lyžbice

Prodej bytu 3+1 73 m2 kpt. Nálepky, Třinec Lyžbice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete již v novém roce bydlet v luxusním bytě v Třinci a navíc ve velmi žádané lokalitě na ul. Kpt. Nálepky? Nenechte si proto ujít tuto neobvyklou nabídku prodeje bytu v osobním vlastnictví s dispozicí 3+1 a ploše 70 m2 .
Již po vstupu do bytu si nelze nevšimnout, že ladění celého bytu je v příjemných decentních barvách. Celková rekonstrukce zde proběhla před rokem. Po rozhlédnutí pak brzo zjistíte, že se všude setkáváte s kvalitou jak materiálů, tak i celkového provedení.
Interiérové dveře jsou vyrobeny firmou Porta Doors s moderním designem a propracováním v každém detailu, vstupní bezpečnostní dveře 4. bezpečnostní třídy jsou od firmy Next. Ve všech obytných pokojích je položena vinylová zámková plovoucí podlaha, na stěnách nové sádrové omítky.
Všude v bytě jsou provedeny sádrokartonové podhledy, nad nimiž jsou vedeny veškeré elektrické rozvody. V bytě je zaveden 3 fázový proud.
V kuchyni naleznete kvalitní spotřebiče zn. Electrolux (indukční varná deska, parní trouba, myčka, MW trouba), které jsou ještě v záruční lhůtě.
Atraktivně obložená koupelna španělskými velkoplošnými kachlemi je vybavena sprchovým koutem firmy TEiKO s příplatkovou výbavou (aroma a chromoterapie, masážní trysky, vodopád, parní sauna).
Dalším příjemným prostorem bytu je prostorná lodžie s výhledem na Javorový vrch, kde Vám velkoplošná venkovní markýza umožní trávit volný čas i za parného léta. V chladnějším období pak oceníte její praktické prosklení.
Další užitečné prostory bytu, které nejsou z fotek patrné, Vám ráda ukážu u prohlídky bytu (šatna s prostorem na pračku a sušičku a třetí pokoj). Neváhejte mne proto co nejdříve kontaktovat, ať Vám tento krásný byt neuteče. Pomoc s financováním je pro naši mateřskou společnost Fincentrum, a.s. samozřejmostí. Těším se na Vás u prohlídky. Váš makléř Libuše Zajícová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky