Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 73 m2, Staré Místo

Prodej bytu 3+1 73 m2, Staré Místo

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Dovoluji si Vám nabídnout slunný družstevní byt 3+1 (73 m2) v panelovém domě v obci Staré Místo. S výhledem na město Jičín.

Byt je po celkové rekonstrukci, nové rozvody vody, elektřiny, zděné jádro, nová koupelna a WC. Dům prošel v roce 2019 revitalizací fasády, střechy, oken, montáží venkovních žaluzií na dálkové ovládání a zasklení lodžií. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel.


Součástí prodeje také kuchyňská linka a vestavná skříň, dále prostorná zděná sklepní koje, která se nachází v suterénu domu, zde je také kolárna a kočárkárna. Parkovací stání je před domem. Byt se nachází ve 4. patře panelového domu.

Jedná se o lokalitu se skvělou dopravní dostupností do centra Jičína, kde je kompletní občanská vybavenost. V obci Staré Místo naleznete potraviny COOP, Obecní úřad a pravidelný autobusový spoj do okresního města Jičín.

PENB skupiny B.

Byt je možné financovat úvěrem ze stavebního spoření bez nutnosti vkladu vlastních prostředků a bez nutnosti zástavy až do výše 3.5mil (u České Spořitelny).

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávisle tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a aktuálních potřeb. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky