Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 73 m2, Bílá Třemešná

Prodej bytu 3+1 73 m2, Bílá Třemešná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

DOBRÝ DEN, BOHUŽEL JIŽ BYLA PODEPSÁNA KUPNÍ SMLOUVA NA PRODEJ....Pokud hledáte čisté ovzduší, přírodu a slunný klidný cihlový byt s výhledem na lesy, na zahradu u domu,…, tak jste asi blízko svému cíli. Útulný byt 3+1(3+kk) s možností krbových kamen s plochou cca 73m2 na Vás již čeká…Velká rovinatá zahradu u domu vybízí k relaxaci nebo i lze něco pěstovat… Celk. plocha bytu je 89 m2 vč. sklepů a půdy.
Byt má novější kuchyň, kterou lze i přímo propojit s prostorným obývacím pokojem. Při vstupu do bytu Vás uvítá prostorná chodba s křesílkem a případnými krbovými kamny, které lze umístit i do obývacího pokoje. (komín je nově vyvložkovaný). Koupelna i oddělené WC je po starší rekonstrukci.
V bytě se bydlelo spokojeně mnoho let. Výhodou bytu jsou jeho velmi nízké provozní náklady (Fond oprav 700 Kč atd.) a rovněž snadné parkování. Uvítáte to při další případné měsíční splátce Vašeho úvěru.
V domě funguje výborně SVJ. Dům má nové páteřní rozvody, potřebné revize atd.
Dům je situován na klidném místě v Bílé Třemešné. Autobus zastávka je nedaleko, možné je i vlakové spojení. Bílou Třemešnou dnes tvoří dvě dříve samostatné obce. Nové Lesy a Bílá Třemešná. Když vyjedete ze Dvora Králové nad Labem směrem na západ na Novou Paku, přijedete přijedete nejprve do Nových Lesů, které začínají za územím vyhlášené ZOO Dvůr Králové. Vlevo v údolí začíná za dvěma rybníky komplex krásných lesů, které se táhnou po celém úbočí Zvičínského hřbetu.
Uvítáte rovněž základní obslužnost obce s kulturní aktivitami (akce pro děti, country večery..atd. Samozřejmostí je pošta (czech point), škola, školka obchod, sportovní areál…a také kadeřnictví, pekárnu, cukrárnu a další služby. Další veškeré služby se nabízí již v nedalekém malebném Dvoře Králové. V okolí je kam vyrazit na výlety. Nedaleko je nádherná přehrada Les království, kde se pořádají koncerty zvučných interpretů.
Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky