Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 72 m2 Ostrava Zábřeh

Prodej bytu 3+1 72 m2 Ostrava Zábřeh

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt 3+1 v Ostravě-Zábřehu-Pískových dolech. Byt je velmi slunný, rekonstruovaný (zděné jádro, zvětšená koupelna s rohovou vanou, nové podlahy a dveře, omítky, snížené stropy v koupelně a na chodbě, plně zasklená lodžie). Obývací pokoj je propojen s kuchyní. V bytě zůstávají: vestavěné skříně ve studentském pokoji (ložnici), myčka, lednička, kuchyňský stůl a židle. Dům byl revitalizován (zateplení, nová plastová okna, nové stoupačky, výtah). K bytu náleží velký sklep, možnost využití místnosti kolárny. Vynikající dostupnost MHD - tramvaje i autobusu, 10 min pěšky do Avion shopping parku, v okolí dvě prodejny Hruška, nedaleko Albert a Lidl. V blízkosti sportovní centrum a restaurace Havránek, mateřská i základní škola, lékař, lékárna.
Možnost odkoupení bytu do osobního vlastnictví v roce 2018 za minimální anuitní cenu, k 31.12.2017 činila anuita 6.800kč. Pro čerpání hypotéky na byt SBD NH vystaví potvrzení o podané žádosti o převod bytu do vlastnictví, (žádost je nyní podaná), a s novými zájemci bude uzavřena nejpozději do 1 roku smlouva o převodu bytu do vlastnictví. Nájem činí pro 4 osoby 3.800kč , po splacení anuity bude nájemné ještě nižší.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky