Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 72 m2 Husova, Miroslav

Prodej bytu 3+1 72 m2 Husova, Miroslav

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Klid, krásná příroda a lahodné víno. To a mnohem více nabízí obec Miroslav. A právě zde pro Vás máme momentálně v nabídce krásný zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1, vhodný pro všechny – od mladých rodin, přes páry, které se rozhodly opustit vír velkoměsta.

Od rekonstrukce bytu uběhly dva roky. Jedná se tak o velmi moderní byt, při jehož rekonstrukci se myslelo jak na celkový dojem, který je příjemný a lehký, tak na praktičnost. Ta se odráží například kuchyní na míru, která maximálně využívá dostupný prostor, či v realizaci koupelny, kdy je sprchový kout oddělen stěnou a ulehčuje tak úklid. Další potěšující vychytávkou je krbové topení, které vytopí všechny pokoje. Vy se tak při ročním zúčtování nemusíte bát otevřít dopis od dodavatele energií.

Barevné ladění podlah a obkladů v béžových a hnědých tónech působí velmi příjemně a nadčasově. Novým majitelům dává volnost ve vybavování a ladění bydlení. Část současného vybavení je navíc možné také ponechat. Mimo to Vás zajisté potěší možnost úložných prostor v podobě sklepa. Dále je Vám k dispozici kočárkárna a součástí bytu je také balkón, kde si ve večerních hodinách můžete užít lahodné místní víno.

Obec Miroslav je součástí vinařské oblasti a nabízí tak i bohaté jihomoravské tradice. V obci je veškerá základní občanská vybavenost a co Vám pochybí zde, najdete v nedalekém Znojmě. Do Brna je to lehce přes půl hodiny cesty. A když Vás popadne chuť výletovat? Miroslav nabízí mnoho vyhlídek v okolí NPP Miroslavské kopce a popojedete-li na kteroukoliv světovou stranu, vždy narazíte na krásná místa. A cyklisty určitě potěší, že je obec protkaná cyklostezkami!

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vše zařídit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky