Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 72 m2 Březinova, Jihlava

Prodej bytu 3+1 72 m2 Březinova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud si chcete splnit své přání o bydlení v krajském městě Jihlavě nebo využít příležitosti k vhodnému investovaní do nemovitosti v žádané lokalitě, využijte tuto možnost.
Ve výhradním zastoupení k prodeji představujeme útulný slunný byt 3 + 1 (72 m²) v posledním pátém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem ve velmi příjemné části sídliště v ulici Březinova, navazující na rozsáhlou parkovou městskou zeleň Jihlavy, orientovaný na jihozápad. Byt disponuje zaskleným betonovým balkonem. Bytová jednotka prošla celkovou rekonstrukcí včetně vyzdění jádra. Bytový dům je po zdařilé rekonstrukci zateplen a osazen plastovými okny s výsledkem prokazatelných energetických úspor. V bytě jsou nově položeny celoplošné koberce, v kuchyni, koupelně, chodbě a WC je dlažba. Kuchyň je vybavena linkou s vestavěnými elektrospotřebiči. Součástí prodeje je veškeré stávající vybavení bytové jednotky. K bytu náleží zabezpečená sklepní koje s plochou 2 m².
K parkování lze využít bezplatnou parkovací plochu před domem nebo v blízkém okolí. Nemovitost doporučujeme jak z hlediska kvalit samotného bytu, tak vzhledem k cenné lokalitě, která poskytuje blízkost relaxačních zón pro děti i dospělé, BUS, MHD, vlak, obchody, školky, školy, zdravotnická zařízení, pracovní příležitosti, v podstatě veškerou infrastrukturu očekávanou od krajského města. Byt je volný dle dohody, v podstatě k okamžitému nastěhování. Všem zájemcům rádi poskytneme a zajistíme plnohodnotný realitní a právní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete se o ní dozvědět více informací případně si ji prohlédnout, můžete mě kdykoliv kontaktovat a rád Vám poskytnu naše realitní služby.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky