Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2 Valčíkova, Pardubice

Prodej bytu 3+1 71 m2 Valčíkova, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte byt v lukrativní lokalitě Pardubic, ze kterého vyzařuje každodenní péče, pak jej nabízíme v tomto panelovém domě. Dvanáctipodlažní dům stojí ve slepé ulici s veřejným parkovacím místem. Byt má rozlohu 71m2, je velice tichý a klidný, protože je vzdálen od výtahu a oddělen od schodiště. Byl citlivě rekonstruován a bez velkých úprav se můžete okamžitě nastěhovat.

Velká okna v každé místnosti přinášejí dostatek světla. Snadného propojení vnitřních prostor majitelka dosáhla tím, že vstupy do jednotlivých místností opatřila zatahovacími a posuvnými dveřmi. Ze vstupní chodby jsou přístupné dva pokoje, ložnice, koupelna a WC. Do kuchyně se vchází přes pokoj, který je nyní využívaný jako jídelna. V kuchyni je zánovní, na míru vyrobená linka, která je součástí prodávaného bytu. Obývací pokoj má majitelka zařízený v rustikálním stylu, proto je strop opatřen imitací trámů s bodovým osvětlením. Zde je majitelka na přání kupujícího připravena po dohodě odprodat některé kusy nábytku. Z této místnosti vejdete do venkovní prosklené a prostorné lodžie s otevíracími posuvnými díly oken. Lodžie je orientovaná na jihovýchod a poskytuje prostor pro pohodlné kryté posezení s výhledem do zeleně.

Dispozice koupelny jsou upraveny pro zákoutí s umyvadlem, sprchovým koutem a bidetem. Samostatná toaleta je umístěna vedle koupelny na konci chodby. Podlahy v obytných místnostech jsou z perfektně zachovalého PVC, na kterém má majitelka kusové koberce. Na podlahách v chodbě a v kuchyni je položena dlažba. K bytu patří malý sklep v přízemí.

Několik nákupních center je v pěší dostupnosti, stejně jako školy, školky a služby. Zastávka MHD je za domem a městskou dopravou se za pár minut dostanete do centra Pardubic nebo na nádraží.

K bytu je možné výhodně dokoupit zateplené garážové stání ve zděných družstevních garážích 70 metrů od vchodu do domu.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky