Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2 Slévárenská, Trutnov

Prodej bytu 3+1 71 m2 Slévárenská, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

!Sleva!

Trutnov- brána do Krkonoš. Krásné revitalizované město plné občanské vybavenosti, s nádherným lesoparkem, spoustou pracovních příležitostí a ve strategické poloze přístupu do největších horských středisek, ale také do Adršpašsko-teplických skal. Město s bohatým kulturním vyžitím - společensko-kulturní střediskem UFFO, areálem Bojiště, kde celé léto probíhají různé akce a festivaly, ale i letní kino. Trutnov je dynamické a skvělé místo pro život.

A my Vám zde aktuálně nabízíme prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, s výměrou 71 m2, ve 4. patře panelového domu v žádané lokalitě Šestidomí.

Tato nabídka je pro Vás ideální, pokud:
- rádi na chvíli spočinete v zeleni (před domem je zrevitalizovaný parčík s workoutovými prvky)
- zároveň to chcete mít blízko do centra
- rádi se projedete na kole či in-linech (pěší zóna/ cyklostezka vedoucí celým Trutnovem podél Úpy je vzdálená cca 300 m od domu)
- či máte děti, které budou mít jesle (jediné ve městě), školku i školu "co by kamenem dohodil" a v zimě si navíc užijí spoustu zábavy při sjíždění kopce pod základní školou, což je letitá tradice této lokality.
-neradi x-krát objíždíte ulici, než konečně zaparkujete- zde, díky dostatečné kapacitě parkovacích míst, se Vás tato zkušenost týkat nebude.
...

V bytě je prostorná vstupní chodba, velký obývací pokoj, ložnice s vestavěnou skříní a další místnost s možností využití jako dětský pokoj či pracovna. Co je oproti jiným bytům nadstandardní, je koupelna, která disponuje jak rohovou vanou, tak sprchovým koutem. Hotové domácí SPA! A svou kuchyň si oblíbíte zejména proto, že je z ní přístup na balkon a výhled do zeleně. K bytu také náleží sklep. A přímo na patře máte k dispozici sušárnu, čili nemusíte v zimním období sušit prádlo v místnostech.

Byt je v udržovaném stavu, vhodný k okamžitému nastěhování a bez nutných investic. Za pozornost stojí kategorie "B" svědčící o nízké energetické náročnosti budovy, tady rozhodně neprotopíte půl výplaty, především díky zateplené fasádě a eurooknům, jimiž tento dům disponuje.


Díky špičkovému zázemí společnosti Fincentrum & Swiss Life Select a týmu skvělých finančních poradců jsme schopni pro Vás nalézt možnosti financování vlastního bydlení.

Tak co myslíte? Našli jste svůj budoucí domov?

Kontaktujte mě a já se na Vás budu těšit při osobní prohlídce, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky