Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2 Lnářská, Trutnov

Prodej bytu 3+1 71 m2 Lnářská, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

! REZERVOVÁNO!

Pokud hledáte bydlení pro rodinu v lokalitě, kde naleznete školu, školku i jesle, dětská hřiště i lesopark, s výbornou dostupností do centra, ať už pěšky či hromadnou dopravou, tak vězte, že Vaše nová adresa Lnářská na sídlišti v Šestidomí má všechno.

Jedná se o byt o dispozici 3+1 ve druhém patře (3. podlaží domu) po celkové rekonstrukci z roku 2016. Při ní se předělávala elektřina, podlaha, plynové rozvody, kuchyň, disponující vestavěnou myčkou a koupelna.

Přepažením ložnice zde vznikla šatna/technická místnost, což jistě ocení každá rodina, protože skladovacího prostoru není nikdy dost. S lecčím Vám také vypomůžou praktické vestavěné skříně ve vstupní chodbě. Koupelna se sprchovým koutem a toaletou byla vyzděná z ytongu. Z oken současného dětského pokojíčku a obývacího pokoje máte výhled na dětské hřiště a zeleň ve vnitrobloku. Z ložnice a kuchyně potom na velkorysé parkoviště a zeleň s fotbalovým hřištěm pro děti. Klid 100% zaručen díky plastovým oknům s dvojskly.

Dům má nově revitalizovanou fasádu z loňského léta, zároveň proběhla rekonstrukce výtahů, nových vodovodních rozvodů a na balkonech byla položena hydroizolace s pochozí folií. Zní to, jako velké investice, že? Přesto schopné a funkční SVJ hospodaří s přebytkem a v letošním roce se plánuje výmalba chodeb a dalších společných prostor.
Uvádíme štítek energetické náročnosti D, byl ale zpracován v roce 2014 (nový se bude vypracovávat v roce 2024), nejsou zde tedy zohledněny poslední termoizolační prvky. S čistým svědomím ale předpokládám, že dům splňuje parametry pro třídu B.
V přízemí domu se nachází kočárkárna, sklepy a sušárna. Na jeden vchod vychází 12 bytů v šesti patrech.

A kolik a za co platíte?
- fond oprav a provozní fond SVJ
- topení
- teplá a studená voda a odpady
- úklidová služba
- elektřina ve společných prostorech
- svoz odpadu

celkem: 5 338 Kč měsíčně

Dále si sjednáváte u dodavatele elektřinu a plyn, současné zálohy mají majitelé nastavené na 1000 Kč měsíčně za elektřinu, plyn je využíván pouze ke sporáku a doposud stačila záloha 150 Kč měsíčně.

V bytě bydlí rodina, jejímž cílem je koupě domu, který již mají v rezervaci. Byt je tedy zabydlen a termín vystěhování je dojednatelnou formalitou.

Vzhledem k potřebě rychlého jednání jsme nastavili cenu na nejnižší možnou hranici, prosím tedy předem o kontakt pouze vážnými zájemci o koupi. S případným úvěrovým financováním Vám pomůže má skvělá kolegyně společnosti Fincentrum & Swiss Life Select.

A já se na Vás budu osobně těšit na prohlídkách. Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky