Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2 Komenského nám., Litomyšl

Prodej bytu 3+1 71 m2 Komenského nám., Litomyšl

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

*Byt je v rezervaci, děkuji za pochopení.*
....

Pokud uvažujete o ideálním bytu pro rodinu, tak vězte, že zde, v samotném centru Litomyšle, se Vám bude opravdu líbit.

Nejen, že z okna obývacího pokoje a kuchyně máte výhled na zámek jako na dlani, ale za 2 minut stojíte přímo na náměstí. Zároveň z prosklené lodžie (kde se mimochodem i přes zimu skvěle suší prádlo), ložnice a pokojíčku máte výhled do zeleně a na Smetanův dům. Jste přímo v centru veškerého kulturního dění. Na procházky přírodou to máte, co by kamenem dohodil, ať už třeba k penzionu Jízdárna Suchá, kde se můžete celoročně občerstvit i projet na koni či do Nedošínského háje na naučnou stezku nebo do Klášterních zahrad- ať již na koncerty, do letního kina nebo na příjemnou procházku. A ideální relax naleznete například v areálu litomyšlského městského bazénu.

No a odkud to tedy budete mít všude blízko?

Mám pro Vás klasický byt v revitalizovaném panelovém domě o dispozici 3+1 s praktickou šatnou, která je samostatnou místností ve vstupní chodbě. V roce 2021 byla rekonstruována kuchyň a myslelo se i na budoucí rekonstrukci umakartového jádra, kde se nachází koupelna a toaleta- v kuchyni je udělaná předezdívka z ytongu, až se tedy pustíte do renovací, kuchyni to již nijak konstrukčně neohrozí.
Podlahové plochy bytu jsou pokryty linoleem. K dispozici máte samozřejmě i sklepní kóji o 3,5 m2, dále sdílené prostory kolárny /kočárkárny a sušárny.

Tento byt Vám poskytne možnost realizovat své představy a já se těším, až je spolu probereme na osobní prohlídce.

A co je dále dobré vědět?

Měsíční náklady na fond oprav, topení, teplou a studenou vodu, provoz výtahu a elektřinu společných prostor činí 4 877 Kč.

SVJ domu hospodaří s přebytkem a v domě jsou udělány nové rozvody vody a v loňském roce byly vymalovány společné prostory (sklepy, kočárkárna, kolárna, sušárna). Velké investice, jako zateplení fasády a výměna oken i střešní krytiny probíhaly v letech 2010/11.

Zní to dobře, že ano? Pokud potřebujete koupi financovat hypotékou, tak vězte, že Vám dokážeme zajistit nejlepší možné podmínky na trhu díky našim finančním specialistům společnosti Fincentrum & Swiss Life Select.

Děkuji za pozornost, kterou jste této nabídce věnovali.

Tak brzy na viděnou v Litomyšli, těším se na Vás, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.





Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky