Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2 Jarní, Jihlava

Prodej bytu 3+1 71 m2 Jarní, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jestliže nechcete věnovat svůj čas problematickému shánění řemeslníků, případně zapojení vlastních rukou do budování svého bydlení a raději se s klidným svědomím rovnou nastěhovat a bydlet, tak myslím, že máme docela dobrý nápad. V ulici Jarní ve třetím podlaží je nachystaný před nedávnem zrekonstruovaný byt 3+1. Jak už to bývá při takových zevrubných rekonstrukcích, došlo i zde ke stavebně malé, ale uživatelsky podstatné úpravě dispozice, při které se zvětšila plocha koupelny a kuchyně. Z fotografií je zřejmé, že rekonstrukce je opravdu důkladná, nicméně vždy je dobré se přesvědčit na vlastní oči. Je vidět, že byt má poměrně velkou čtvercovou předsíň, odkud jsou všechny pokoje včetně koupelny a WC samostatně přístupné. Na podlahách je všude vinyl, na chodbě a v koupelně je dlažba.
Výjimečnou záležitostí je opravdu velký sklep v suterénu domu o bezkonkurenční ploše 16,5 m².
Rekonstrukci se nevyhnul ani samotný dům. Zateplil se plášť domu včetně střechy a byly instalovány nové velké balkony (náš balkon je zasklený). Vzhledem k tomuto mu byla přidělena energetická třída "B". Odpovídá tomu i nízká spotřeba tepla při zachování tepelného komfortu, což se cení zvlášť v dnešní době vysokých cen všech energií.
Noví majitelé se z bytu budou moct těšit od 1. října 2023. Do té doby je dostatečný časový prostor v klidu vyřídit veškeré formality.
Přijďte se podívat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky