Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2 Hutařova, Brno Královo Pole

Prodej bytu 3+1 71 m2 Hutařova, Brno Královo Pole

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné bydlení na dobré adrese, v blízkosti centra města i do přírody? Byt pro rodinu či na investici v blízkosti Technologického parku?

Nabízíme k prodeji útulný slunný byt 3+1 (71,2 m²) s balkonem (3,8 m²) a sklepem (1,6 m²) ve vyhledávané lokalitě na ulici Hutařova ve 3. patře, Brno – Královo Pole. Díky lukrativní poloze jste pohodlně MHD do 10 min v centru. Byt je v OV a nabízí se i jako výhodná investice na pronájmy díky 3 neprůchozím pokojům a samotné poloze. K lepší představě o dispozicích Vám poslouží ilustrační 3D plánek umístěný mezi fotografiemi.

Interiér bytu prošel v roce 2018 částečnou modernizací (dřevěné podlahy, částečně elektřina v mědi, srovnání zdí). Součástí zůstane kuchyňská linka se spotřebiči, koupelnový nábytek a ostatní vybavení lze odkoupit po domluvě. Balkon bytu je orientován na jih a nabízí luxusní výhled do klidného vnitrobloku, ten nabízí zázemí jak pro dětské dovádění, tak třeba i pro kutili v dílně.

V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská i společenská vybavenost (obchodní centra, restaurace, MŠ, ZŠ, VŠ, lékaři, sportoviště, kulturní centra). Zaparkovat lze na ulici před domem.
Jedná se o jedinečnou příležitost, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se na nás můžete spolehnout. Zajistíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti, a to vše komplexně, pod jednou střechou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky