Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 71 m2, Potěhy

Prodej bytu 3+1 71 m2, Potěhy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klidné místo k bydlení s dostatkem prostoru, občanskou vybaveností a k tomu mít přírodu na dosah? Tato nemovitost je určena přímo Vám. Úžasná lokalita s rychlou dostupností Čáslavi, je zbytečné se dále rozepisovat. Místo pro Vašeho plechového oře? Zde máte k bytu i vlastní garáž, která je součástí prodeje o celkové rozloze 22 m2.
Bytová jednotka je řešena dispozičně jako 3+1 (71m2) a má vlastní lodžií o rozloze 6 m2. Pro uložení svých věcí můžete využít sklep.
Naleznete zde i místní obchůdek a pokud Vám bude cokoliv scházet, tak jste v Čáslavi do 5 minut a zde najdete co budete potřebovat.
Určitě nesmíme opomenout klidné místo a dětský park pro děti ihned vedle bytu, který vybízí k posezení s přáteli nebo sousedy u dobré kávy či čaje a skvělému relaxu po pracovním dnu.
V současné době jsou Potěhy obcí uicového typu, táhnoucí se od severozápadu k jihovýchodu, kde se nachází kostel sv. Gotharda.
Škola byla v obci zřízena ještě před rokem 1802, kdy téměř celá vesnice včetně první školní kroniky, která byla současně knihou farní, lehla popelem. V dnešní době zdejší školu navštěvuje 300 dětí z Potěh, Tupadel, Drobovic, Horek, Hostovic, Adamova, Přibyslavic, a Schořova.

Pokud je to přesně to co hledáte, tak mne kontaktujte a půjdeme se spolu podívat.

Fincentrum & Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti.

Těší se na Vás na prohlídce realitní makléř Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky