Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 70 m2 Sídliště, Cvikov

Prodej bytu 3+1 70 m2 Sídliště, Cvikov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Vítejte ve Cvikově. Dnes Vám představím slunný byt 3+1 se zasklenou lodžií ve 3. patře panelového domu s výtahem. Díky tomuto umístění byt získal pěkné výhledy na obě strany domu a množství přirozeného světla z východu i západní strany. Byt splňuje požadavky kladené na příjemné rodinné bydlení.

Centrální částí bytu je rohová chodba, která umožňuje vstup do kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a samostatné toalety. Do chodby se vešla i velkoryse řešená šatní skříň, která skrývá spoustu úložného prostoru pro celou rodinu. Kuchyně disponuje rohovou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem s plynovou varnou deskou a elektrickou troubou a také myčkou nádobí. U barového pultu se může v klidu nasnídat a přitom sledovat krajinu ozářenou východem slunce. Své místo tu také našla dvoudvéřová kombinovaná chladnička.

Na východní straně domu je umístěna ložnice a obývací pokoj. Obě místnosti jsou tak velmi světlé a navíc nabízí pěkný výhled na okolí. Obývací pokoj je propojen balkónovými dveřmi s lodžií. Ta je zasklená a dává možnost širšího využití i za chladnějšího počasí, například jako zimní zahrada.

Do posledního pokoje se dostanete z obývacího pokoje. Tento pokoj je v tuto chvíli užíván jako dětský. Pokoj je situován stejně jako kuchyně na západ, tak i zde je skvělá atmosféra plná přirozeného světla. Obývací i dětský pokoj mají plovoucí podlahu.

Byt i bytové jádro prošlo kompletní rekonstrukcí. V celém bytě byl proveden nový rozvod elektřiny, byly vyměněny rozvody vodovodu i odpadů. Zděná koupelna je vybavena vanou a umyvadlem. Toaleta je řešena se samostatným vstupem.

K bytu se dostane výtahem ze vstupní chodby. Společné prostory domu ve všech podlažích jsou čisté a udržované.

Dům najdete na okraji menšího sídliště v klidné části města. Doslova na dosah ruky máte louky, les, rybník nebo třeba Boberský potok. Během chvíle tak můžete být v klidném prostředí a užívat si výlet na kole nebo pěšky a nerušeně odpočívat. Tohle vše nejvíc oceníte pokud máte děti, protože se můžete vydat po turistických cestách nebo cyklostezkách několika směry.

Přímo u sídliště najdete prodejnu potravin, mateřskou i základní nebo uměleckou školu. O kousek dál stojí kulturní centrum. Letní kino se nachází v rozšířeném centru města. Město Cvikov Vám nabídne kompletní občanskou vybavenost, autobusové nádraží a spoustu sportovišť.

V Novém Boru jste autem za 8 minut, České Lípě za 20 minut a Liberci za 35 minut. K dopravě také můžete využít pravidelné autobusové linky. Dopravní spojení do několika měst je prostě bezkonkurenční.

Neváhejte a přijeďte se přesvědčit na vlastní oči. Domluvíme se na termínu prohlídky a všech detailech, které Vás budou zajímat. Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce. Nabídková cena za posledních 30 dní byla 1999000 Kč. Těším se i na vás, Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky