Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 70 m2 Kollárova, Jihlava

Prodej bytu 3+1 70 m2 Kollárova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ráda bych vám představila novinku prodeje bytu 3+1 v Jihlavě. Byt se zánovní rekonstrukcí, má navíc přidanou hodnotu užívání části zahrady, která zvyšuje komfort rodinného bydlení. Byt se nachází ve zděném domě na ulici Kollárova, kde máte při ruce vše, co potřebujete. V těsné blízkosti škola, školka, potraviny, restaurace, pošta a na procházky můžete vyrazit třeba na krásnou Borovinku.
Byt o výměře 70 m2 se nachází v prvním podlaží revitalizovaného zděného domu. Za použití kvalitních a značkových materiálů byla provedena pečlivá rekonstrukce bytu, dokončení v listopadu 2015. Veškeré rozvody, omítky, podlahy vinyl a koberce, dveře Sepos, protihlukové bezpečností dveře, na míru vyrobená kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči jsou součástí kupní ceny. V koupelně, kde je umístěn kondenzační plynový kotel pro vytápění a ohřev vody, vám může zůstat i pračka se sušičkou. V předsíni je prostorná komora/šatna s policovým systémem. Příslušenstvím bytu jsou dvě vlastní sklepní kóje a společná kolárna. Energetická náročnost budovy splňuje normy D.
Tento byt nabízí hezké a klidné bydlení s možností relaxace na zahradě. Přijďte se podívat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky