Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 69 m2 Spojovací, Stěžery

Prodej bytu 3+1 69 m2 Spojovací, Stěžery

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení v krásném prostředí na klidném místě, přesto mít v dosahu Hradec Králové. Jeden takový tady máme, který nabídne skvělé zázemí pro Vaši rodinu a hledá svého nového majitele.
V krátkosti se sám představím, jdeme na to, dispozičně jsem 3+1 a mám pro Vás připravenou lodžií k posezení u kávy s přáteli nebo rodinou. Velké překvapení na Vás čeká v podobě prostorného sklepu, kam schováte spoustu věcí, ale k vidění je u mne více zajímavých míst.
Lokalita kde mne najdete je nedaleko Hradce Králové s dojezdovým časem pod 10 minut, s dobrou občanskou vybaveností a to MŠ na kterou vidíte pomalu z okna, ZŠ, lékárna, potraviny atd.
Sportovcům mé blízké okolí nabídne hodně sportovišť a to volejbalové hřiště, tenisový kurt, fotbalové hřiště a kousek vedle je pro Vás připravená venkovní posilovna.
Za minimální poplatek si můžete od obce pronajmout zahradu ihned u bytu k posezení s přáteli nebo rodinou.

K dispozici jsem od července 2022, nyní jsem zázemím pro rodinu s dětmi, která si mé prostory pronajala.

Chcete více informací? Tak kontaktujte call centrum nebo pana Revendu a domluvíme se na termínu návštěvy, kdy si mé prostory prohlédnete.

Říkáte si jak to bude s financováním i hypotečním úvěrem? Mám pro Vás řešení i tady, kdy Vám zajistí má kolegyně a to díky exkluzivním možnostem vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností.

Zvu Vás na 3D prohlídku nebo osobní setkání, kde dostanete veškeré informace, Váš makléř Petr Revenda.
.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky