Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 69 m2 Čím

Prodej bytu 3+1 69 m2 Čím

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prodej bytu 3+1/69m² (možno i s garáží) + 15 m² sklepy v Čími, Nový Knín, ve zvýšeném 1.NP dvoupodlažního cihlového domu v bezprostřední blízkosti vyhlášené rekreační oblasti Slapy, pouhé 2km od přehrady.
Dům má jeden hlavní vchod. Z druhé strany domu se nachází uzavřené parkoviště. Na tuto stranu vedou okna z obývacího pokoje. Hlavním vchodem vstoupíte do chodby. Vlevo je prostorná koupelna (se sprchovým koutem, umyvadlem a pračkou) a WC. Dále pak pokračujete do pokoje, který je využívám jako jídelna (může sloužit i jako obývací pokoj). Odtud vstoupíte do prostorného a sluncem prosvětleného obývacího pokoje s krbovými kamny a do ložnice. Na druhé straně jídelny se nachází kuchyň s oknem. Ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Na podlaze dlažba a zateplené linoleum se vzorem plovoucí podlahy. V celém bytě plastová okna se žaluziemi. Z ing. sítí je zde zavedena elektřina 220V a 380V, voda ze studny pro celý dům a kanalizace. K bytu náleží dva prostorné sklepy. Je také možno dokoupit garáž s regály a dalším vybavením, se zavedenou elektřinou 220 a 380V pohých 50m od domu.
Dopravní spojení: Benešov 30 km, Příbram 30 km, Sedlčany 20 km, Dobříš 15 km, Praha 38 km. Bus směr Nový Knín 10 min, Praha 55 min.
Nemovitost lze finacovat hypotékou. Díky možnostem zajistit exkluzivním podmínky u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme optimální financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Pro více informací kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky