Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 68 m2 Pod Hůrkou, Klatovy Klatovy III

Prodej bytu 3+1 68 m2 Pod Hůrkou, Klatovy Klatovy III

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Klatovy, neboli "Brána Šumavy". Jistě se všichni shodneme, že tohle města má působivou historii. A já Vám nyní otevírám bránu do nové budoucnosti.
Příroda na dosah ruky, klidná lokalita, vlakové i autobusové nádraží pár kroků od domu nebo snad procházka na zříceninu kostela sv. Anny? Ano, i mně se tahle představa velmi líbí. Ale co je nejdůležitější, nečekají Vás tu žádné investice! Přesně to jsou ty hlavní atributy, které Vám mohu nabídnout.
Rok 2016 byl pro byt znovuzrození a jeho nynější podoba pochází právě z této doby. Můžete si zde užívat příjemnou koupel při svíčkách. Znalci dobrého jídla jistě ocení prostornou kuchyň, kde jim můžou vznikat ty nejlepší recepty přímo pod rukama. A jelikož se byt nachází ve zvýšeném přízemí, není zde potřeba absolvovat výšlap jako na Sněžku.
Další výhodou bytu je parkování zdarma přímo u domu. Takže stačí naskočit do auta a jet se podívat, jak jsou závodníci připraveni na startu a netrpělivě čekají na závod "Král Šumavy", aby si dojeli pro svou vysněnou zlatou medaili.

Chcete i Vy být vítězem?

Stačí udělat jediné – zavolejte mi, domluvíme si společnou prohlídku a já Vám rád odemknu bránu do Vaší budoucnosti, Váš Realitní makléř Petr Řeřicha.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky