Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 68 m2 Masarykova, Kolín Kolín II

Prodej bytu 3+1 68 m2 Masarykova, Kolín Kolín II

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro sebe nebo svoji rodinu bydlení? Chtěli byste bydlet v klidné části a přesto nedaleko centra města? Pak je tato nemovitost určena právě Vám. Jedná se o byt s dispozicí 3+1 v 8. NP panelového domu v Kolíně, který prošel rozsáhlou revitalizací.
Co stojí určitě za zmínku, je rychlá dostupnost hlavního města Prahy, a to autem za 40 minut nebo vlakem za 35 minut. K občanské vybavenosti - vše je zde do 500 m chůze - do školky, školy, obchodu, banky, obchodního centra a samozřejmě i k lékaři.
Bytová jednotka v osobním vlastnictví o celkové výměře 68 m2 , k bytu náleží sklepní prostory o celkové velikosti 3 m2, spíž na patře proti bytu a nemůže chybět ani kočárkárna. Nemovitost je po částečné rekonstrukci, kdy se dělala koupelna a kuchyně včetně rozvodů v těchto prostorech, ostatní rozvody jsou v původním stavu, tedy elektro, které prochází každý rok revizí a mají již novou pojistkovou skříň.
Pro trávení volných chvil Vám poskytne dostatek prostoru 6m2 lodžie, kde si můžete večer posedět s přáteli či rodinou a užívat si výhled. Odpočinout od všedních starostí si můžete při procházce v nedaleké zahrádkářské kolonii zvané Peklo nebo navštívit Štítarské údolí.
Vytápění, dodávka vody, jak teplé tak i studené ,je dálková, nechybí ani internet.
Výše záloh za služby je cca 4 000,-Kč a zálohy za elektřinu 600,-Kč + plyn 200,-Kč, které pokrývají provoz čtyřčlenné rodiny, fond oprav činí 2244,-Kč. Parkovat lze na veřejných plochách kolem domu. Nemovitost je k nastěhování od 31.03.2021.
Fincentrum & Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžu vyřídit veškeré náležitosti.
Přijďte se sami přesvědčit o kvalitách bytu, stačí pouze zavolat a uvidíme se na místě Váš Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky