Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 67 m2 Jana Maluchy, Ostrava Dubina

Prodej bytu 3+1 67 m2 Jana Maluchy, Ostrava Dubina

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Toužíte po krásném a luxusním bydlení, které doslova voní novotou a chcete se vyhnout starostem s rekonstrukcí? Jste početná rodina, nebo rodinu plánujete a potřebujete tak dostatek prostoru a nejlépe oddělené neprůchozí pokoje? Pak jste zde naprosto správně! Jako bonus navíc můžete ušetřit a neplatit daň z nabytí nemovitosti...
Rádi bychom Vám nabídli prodej družstevního bytu s možností převodu do osobního vlastnictví o dispozici 3+1 s lodžií a celkovou výměrou 67,2 m². Bytová jednotka po kompletní, velice nákladné rekonstrukci je situována do 4. nadzemního podlaží osmipodlažního panelového domu s novým výtahem. Dům je vystavěn v příjemném okolí plném zeleně, klidu a zároveň také veškeré občanské vybavenosti na ulici Jana Maluchy v Ostravě - Dubině. V těsné blízkosti je škola, školka, dále Penny, Albert, MHD, lékař aj. Dispozice bytu je v nabídce věrně zachycena ve fotogalerii. Převod do osobního vlastnictví je možný po doplacení revitalizačního úvěru v poměrné výši k dané jednotce, který je již do této ceny zahrnut. Také proto je možné financování hypotečním úvěrem, který Vám rádi zajistíme za aktuálně nejvýhodnějších podmínek na trhu. Jelikož nemáme od vlastníka k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnost nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.
Pro více informací a na prohlídku s Vámi se těší makléři Jakub Franz a Lukáš Špánik.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky