Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 67 m2 Husova, Nový Bor

Prodej bytu 3+1 67 m2 Husova, Nový Bor

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte útulné hezké bydlení? Kousek od přírody, ale přitom využívat výhody města? Nově pro Vás mám byt 3+1 o výměře 67 m2 + 6 m2 zasklená lodžie + sklep v hezké části Nového Boru, ze kterého to máte všude blízko. Byt je umístěný v 2 patře kompletně zrevitalizovaného a zatepleného domu. Klidný čistý vchod a dispozice velkého zázemí na kola a kočárky Vám zajistí pohodové rodinné bydlení.
Samotná bytová jednotka prošla částečnou rekonstrukcí a je vhodná k okamžitému nastěhování. Největší výhodou je šikovná dispozice, která vám nabídne veškerý komfort bydlení, prostorná kuchyň se špajzem oddělená od obývacího pokoje s lodžíí, vestavěné skříně na chodbě, koupelna společná s toaletou, a 2 ložnice. Poplatky na fond oprav, údržbu domu, správu aj. vychází 4000 při počtu 4 osob. Platby za elektřinu jsou ve výši 1000 Kč a plyn 400 Kč .
Nový Bor je bezvadná lokalita pro život. kde se zvládnete perfektně vyvenčit a odpočinout si od městského života. V okolí najdete cyklostezky dále pak hlavně přírodu, které je v okolí až až! Dobrým příkladem je Panská Skála, Zřícenina hradu Sloup, Havraní skály, Lesní Divadlo, Zámek Zákupy. Nechybí ani rozmanitá občanská vybavenost (supermarkety, pošta, školy, školky aj.). Parkovací plochy jsou přímo před domem. Dobrá dostupnost do centra České Lípy.
Zároveň nabízím možnost bezplatného finančního poradenství včetně porovnání a konečného výběru bankovního ústavu naším finančním specialistou.
Pokud Vás moje nabídka zaujala, neváhejte se ozvat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky