Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 67 m2 Hornická, Tišnov

Prodej bytu 3+1 67 m2 Hornická, Tišnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme bydlení v krásném prostředí, vhodné pro všechny, kteří mají rádi klid a přírodu. K prodeji pro Vás máme byt o dispozici 3+1 s lodžií a o rozloze 67 m2. Nachází se na kraji města v blízkosti lesa, na který se ze 3. patra nabízí nádherný výhled. Nejen mladé rodiny, ale i aktivní páry zajisté ocení množství cest v lesích, které se okolo nacházejí. Rodinná naučná stezka, vedoucí na rozhlednu Klucanina, může být tak příjemným výletním zpestřením v blízkosti domova, stejně jako oblíbenou sportovní rutinou. Nejen sportovci a milovníci zeleně si zde ale přijdou na své. Tišnov je klidné město, které nabízí veškerou občanskou vybavenost i kulturní život a sportovní vyžití. Milovníci architektury si procházky po městě také užijí. A v přilehlé obci Předklášteří najdete nádherný klášter Porta Coeli.

Dům, ve kterém se nabízený byt nachází, je cihlový a také zrevitalizovaný (zateplení domu, nové stupačky, plastová okna, prostorná lodžie, nová fasáda). Byt jako takový zůstal v původním stavu, mimo zánovní kuchyně, a nabízí tak příležitost pro vlastní realizaci a úpravu prostor. V patře se nachází celkem pouze 3 bytové jednotky, je tak zachováno soukromí a klid.

Pohodlně můžete parkovat přímo před domem. Dopravní dostupnost nejen do Brna je také zajištěna hromadnou dopravou, a to jak vlaky, tak autobusy. Ať už zvolíte vlak nebo auto, cesta do Brna Vám zabere půl hodiny.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky