Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 66 m2 Příční, Karviná Mizerov

Prodej bytu 3+1 66 m2 Příční, Karviná Mizerov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Karviná Mizerov - místo, které kloubí dohromady výbornou dostupnost a zároveň skvělé bydlení. Které momentálně čeká na svého nového majitele. A můžete to být právě Vy.

Je Vaším snem bydlet v centru města? A zároveň se nechcete přizpůsobovat stylu jiných? V tom případě, je na místě si svoje nové bydlení zařídit podle svých vlastních představ. Což sice vyžaduje nejméně návštěvu stavebnin, zato Vás čeká bydlení pouze podle Vaší fantazie. Nicméně, pokud chcete úpravy vynechat - v pořádku. Byt je naprosto obyvatelný již v momentálním stavu. A přesně tyto možnosti nabízí tento byt o dispozici 3+1, který se nachází v 8. z 8 podlaží - což zaručuje bezkonkurenční výhled na okolí. Samosebou, přesvědčte se sami - třeba na balkóně, kde ranní káva při východu slunce bude o to chutnější. :-) Osmé podlaží nezaručuje pouze nádherný výhled, samozřejmostí je i klidné prostředí pro Váš ničím nerušený odpočinek po náročném dni.

Byt je navíc v osobním vlastnictví, což Vám umožňuje možnost financování hypotékou. Avšak více na toto téma se můžete pobavit s naším finančním poradcem, který Vám rád pomůže s financováním této nemovitosti.

Že právě tato nemovitost splňuje Vaše požadavky na dokonalé bydlení? V tom případě neváhejte vzít telefon a domluvit si prohlídku čím jak nejdříve.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky