Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 66 m2 Gen. Píky, Ostrava Moravská Ostrava

Prodej bytu 3+1 66 m2 Gen. Píky, Ostrava Moravská Ostrava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Praktické a hezké bydlení v centru Ostravy potřebují lidé, kteří ocení, že mají vše blízko. Obchody, tramvaje, lékaře, školu, školku, vše po ruce, aby pohodlně mohli dojet do práce a cestou domů vyzvednout děti, nakoupit a třeba si i zaběhat v blízkém parku nebo zahrát tenis. Takový byt Vám nabízím na ul. Gen. Píky v Moravské Ostravě.
Družstevní byt 3+1 o ploše 66 m2 se nachází ve 14. podlaží, je velmi světlý, se zajímavými výhledy na centrum města i na vzdálené Beskydy.
Byt je vkusně rekonstruován, ve všech místnostech je položena plovoucí podlaha, v kuchyni, chodbě a v sociálním zařízení keramické kachle. Dům je zateplen s plastovými okny a dvěma velkými výtahy.
Výhodou bytu je komora nacházející se naproti bytu v uzamykatelné vstupní chodbě. Na patře stojí dva prostorné výtahy, které umožňují pohodlné stěhování.
Byt se prodává částečně vybaven, kuchyňská linka vč. zabudovaných spotřebičů myčky, ledničky, MW trouby a kombinovaného sporáku s velmi praktickými pěti hořáky (pátý využíván na minutky). Další vybavení - 2 vestavěné skříně - v chodbě a v ložnici a drobný nábytek - dle dohody. Další významnou výhodou bytu jsou poměrně nízké měsíční náklady (fond oprav pouze 272 Kč), proto Vám vřele doporučuji prohlídku. Rovněž Vám pomohu zprostředkovat financování a naši úvěroví specialisté společnosti Fincentrum, a.s. Vám navrhnou optimální variantu pro koupi družstevního bytu. Neváhejte mne proto kontaktovat, ráda Vás bytem provedu a odpovím na Vaše další dotazy. Váš makléř Libuše Zajícová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky