Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 65 m2 Žeretická, Praha

Prodej bytu 3+1 65 m2 Žeretická, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme byt ve 3.NP, o dispozici 3+1, s lodžií, která má nové zasklení z února 2023 provedeno odbornou firmou. K bytu náleží garáž v 1.NP. Garáž má vrata na dálkové ovládání a nachází se přímo v domě.

Byt o užitné ploše 65 m2 a k tomu prostorná lodžie 7 m2, je v původním stavu a nový majitel si rekonstrukcí přemění bydlení dle svého vkusu. Dispozičně je řešen tak, že každý pokoj má vstup z chodby, což zaručuje soukromí v každém pokoji. Na konci chodby koupelna s vanou a samostatné WC. Okna původní jsou vyměněná za plastová. Z lodžie máte krásný výhled na okrasnou zahradu, která patří ke vlastnictví domu o celkové ploše 944 m2. Před domem asfaltová plocha o rozloze 252 m2, je také ve vlastnictví domu. K bytu náleží sklep.

V domě vládne čistota a pořádek. To vás přesvědčí už vstupem do domu.
Střecha je sedlová a před 5 lety byla rekonstruována, došlo k zateplení 50 cm minerální vatou. Fasáda zateplená. Stoupačky jsou nové z plastu a každý byt má samostatné měření na teplou i studenou vodu a na radiátorech jsou měřidla.
Výhodou domu je vlastní vytápění plynovou kotelnou, umístěnou v 1.NP.

Fincentrum vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání financování na míru dle vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že vám bude doporučeno nejlepší financování vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Újezd nad Lesy je obklopen přírodou Klánovického parku a přitom jste kousek od Prahy - 14 minut od stanice metra B Černý most.

Jestli vás zaujala nabídka bytu s garáží na prodej, neváhejte a zavolejte na uvedený telefon a domluvte si prohlídku. Budu se na vás těšit Jana Jandová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky