Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 65 m2 Zdeňka Bára, Ostrava Dubina

Prodej bytu 3+1 65 m2 Zdeňka Bára, Ostrava Dubina

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chtěli byste, jak se říká, přijít doslova s kufrem a začít rovnou bydlet? Nejste fanouškem výšek, avšak bydlení v přízemí zrovna také není Vaším šálkem kávy? Máte také rádi kvalitní a poctivou práci? Ptát se dále, jestli byste brali komoru v předsálí bytu jako možnou formu úložného prostoru navíc, je asi dost zbytečné, a tak se se mnou raději pojďte podívat na vše, čím Vám tento byt doslova učaruje!

Je mi potěšením představit Vám ke koupi tento kompletně rekonstruovaný, útulně zabydlený byt o dispozici 3+1 s výměrou 65 m² situovaný do prvního patra kompletně revitalizovaného panelového domu na ulici Zdeňka Bára v Ostravě – Dubině. Stávající majitel jej postupně krášlil a rekonstruoval, až ho přibližně před 6 lety přivedl do této nádherné a zároveň kvalitní podoby, na níž se doposud neprojevily téměř žádné známky stáří a užívání. Rekonstrukcí prošla elektroinstalace, milimetrově rovná je podlaha, omítky, byla vyměněna kuchyňská linka, na míru zhotovena vestavěná skříňová sestava v chodbě, zvětšena je koupelna i WC v nadčasovém designu. Dům je dokola obklopen příjemným travnatým porostem, což jistě ocení děti i jejich maminky, které je tak budou mít neustále pod dohledem. Byt tak navíc nabízí krásný výhled. Asi všichni známe, jak se parkuje v Ostravě, ale mohu Vám slíbit, že na této adrese, budete opravdu příjemně překvapeni. Byt lze za doplatek převést do osobního vlastnictví, proto jej lze financovat hypotečním úvěrem. Již nyní Vás jistě potěší také provozní náklady a co teprve po převodu do OSVL. Vybavení bytu může být po dohodě částečně ponecháno.

Mnoho Vám napoví naše fotogalerie i přesný půdorys, na němž je tato skvělá dispozice zachycena, ale více informací a kladných stránek této nemovitosti se sem bohužel nevejde. Proto prosím, pokud Vás tato nabídka zaujala, dlouze neváhejte! Na prohlídku s Vámi se těší a bližší informace Vám rád sdělí makléř Jakub Franz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky