Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 65 m2 Výškovická, Ostrava Výškovice

Prodej bytu 3+1 65 m2 Výškovická, Ostrava Výškovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Že Vám rovnice cenově dostupné rodinné bydlení a Výškovice nejde na dnešní poměry dohromady? Pak Vás rád přesvědčím o opaku a ukážu, že i v jedné z aktuálně nejžádanějších ostravských lokalit se dá obstarat byt 3+1 pod milion a půl… Tento byt rozprostřený na 65,3 m² disponuje navíc balkonem, orientovaným tak chytře, že při ranní kávě či prostém věšení prádla za dobré viditelnosti (nebo s pořádnou optikou :-) uvidíte až na druhou nejvyšší horu Beskyd - Smrk. A pozor, mám tady další bonus, který ušetří Vaší peněžence třeba na novou kuchyň či výbavu obýváku. Koupě tohoto bytu totiž nepodléhá 4% dani z nabytí nemovitosti. Úsporu si zcela jistě zvládnete spočítat sami :-) Ptáte se určitě, jak je to možné?! Bytová jednotka je totiž prozatím v družstevním vlastnictví, jediné co však brání jejímu převodu do vlastnictví osobního, je úhrada administrativního poplatku bytovému družstvu. Žádná nesplacená anuita, nulový zůstatek revitalizačního úvěru. Financování koupě hypotečním úvěrem - žádný problém. A pokud jsou zmíněné pojmy pro Vás tak trochu “španělská vesnice”, rád Vám vše vysvětlím osobně a celým procesem Vás provedu doslova “za ručičku”.
Pojďme tedy na krátkou prohlídku bytu samotného slovem a písmem. Dispozici bytu můžete vidět na přiloženém půdoryse ve fotogalerii. Stav bytu v souladu s dnešními trendy vybízí spíše k rekonstrukci dle vlastních představ nových majitelů, ale současně je ve stavu ihned obyvatelném pro méně náročnější klientelu za přispění minimálních nepříliš nákladných úprav. Zmíněn byl již dříve spektakulární výhled, tomu nahrává rovněž fakt, že se byt nachází ve 12. patře (posledním úplném, 13. atypické patro ukrývá dvě střešní garsonky.
Jistě se také ptáte, co skýtá okolí bytu? Dětské hřiště, dostatek parkovacích míst, Bělský les, tramvajová zastávka, dostupnost veškerých služeb a bezproblémové spojení s dalšími částmi Ostravy. Už se vidíte na prohlídce bytu? Pak kontaktujte makléře Lukáše Špánika, který Vás rád provede a sdělí veškeré informace..

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky