Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 65 m2 Bělehradská, Pardubice Polabiny

Prodej bytu 3+1 65 m2 Bělehradská, Pardubice Polabiny

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte útulný prosvětlený byt ve vyhledávané lokalitě Pardubic pro sebe a rodinu k okamžitému nastěhování, nebo jako investici? Potom jsou tyto řádky určeny přímo Vám!
Tento byt je o dispozici 3+1 s celkovou užitnou plochou 65m2 včetně lodžie a sklepa.Je po celkové rekonstrukci, která proběhla cca před 5 lety. Vyzděním jádra vznikla krásná nová koupelna s vanou a oddělené wc. Ve vstupní chodbě Vás ohromí prostorná vestavěná skříň, která skýtá spoustu úložného prostoru. Z chodby se dále dostanete do ložnice, nebo obývacího pokoje. Ložnice je situována na jih a dá se z ní vstoupit do prostorné lodžie. Lodžie nabízí příjemné posezení například u dobré kávy. Takto řešená lodžie se nabízí i k zasklení a tím bude možné posezení i v chladnějších jarních i podzimních měsících. Na lodžii jsou 2 vstupy ze 2 místností. Vrátíme se do vstupní chodby a nyní vstoupíme z chodby do obývacího pokoje. Aktuálně je obývací pokoj řešen po zvětšení vstupu do kuchyně na dispozici 3+kk, ale drobnou úpravou lze zpět vrátit do dispozice 3+1 dle vlastních představ. V kuchyni je nová kuchyňská linka s plynovou varnou deskou a spotřebiči, které byli vyměněny při rekonstrukci bytu. V posledním roce se v bytě instalovala klimatizace a proběhla výměna interiérových dveří za posuvné. Díky klimatizaci je možné regulovat teplotu v bytě, a to jak v létě ochlazováním, tak v zimě přitápěním. Byt je celkově velmi krásný, udržovaný a při vstupu do něj vzbuzuje pocit novoty a pohody. Z bytu je krásný výhled do okolí díky okolní zeleni. Bytový dům je pak celkově zateplený, po výměně oken se zrekonstruovaným výtahem. V okolí bytu najdete v blízkosti vše, co potřebujete jako jsou supermarkety, doktoři, restaurace, poštu, fitness atd. Hned před domem je zastávka MHD. Parkování je možné na velkém parkovišti za domem.
Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky