Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 64 m2 Štefánikova, Lázně Bohdaneč

Prodej bytu 3+1 64 m2 Štefánikova, Lázně Bohdaneč

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Potřebujete bydlet a rádi byste i garáž pro Vaše auto? Máme pro Vás částečně zrekonstruovaný světlý byt 3+1 o ploše 64 m² v osobním vlastnictví v prvním patře dvoupatrového domu v klidné části Lázní Bohdaneč, s garáží. Byt Vás uvítá předsíní s novou plovoucí podlahou. V obývacím pokoji a ložnici jsou původní, udržované parkety. V dětském pokoji je podlaha nová, plovoucí. Kuchyně je v původním stavu. Byt poskytuje dostatek úložného prostoru ve vestavěných skříních.
Součástí prodeje bytu je garáž, která je na přímo u domu, na oplocené zahradě. Parkování je možné i na ulici před domem.
Dům je klidném místě, bydlení zpříjemňuje krásně upravená předzahrádka.
Dům prošel rekonstrukcí, nová střecha byla dokončena v letošním roce, v bytech i na chodbách jsou plastová okna, nové jsou vstupní dveře do domu. Dům je vytápěn vlastní plynovou kotelnou.
K bytu patří tři sklepy o celkové ploše 6 m² (není započítáno do plochy bytu), k dispozici je společná kolárna, kotelna a technická místnost.
Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství a výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Makléřka Luďka Staříková se těší na setkání s Vámi na prohlídce tohoto bytu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky