Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 64 m2 Krejčíkova, Plzeň

Prodej bytu 3+1 64 m2 Krejčíkova, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízený byt 3+1 s podlahovou plochou 62,6 m² se nachází ve 4. podlaží revitalizovaného panelového domu ve skvělé lokalitě v Plzni na Slovanech, Krejčíkově ulici. Dům s bezbariérovým vstupem a novým prostorným výtahem má na střeše zbudovanou zcela unikátní zatravněnou terasu, která je k dispozici pro obyvatele domu.

Byt má velmi dobrou dispozici, dva z pokojů mají vstupy z předsíně, jeden je přístupný z kuchyně. Bytové jádro je zděné, podlahy v pokojích jsou dřevěné, v předsíni a koupelně je položena dlažba a v kuchyni PVC. Samozřejmě k němu náleží také sklepní kóje.

Vytápění bytu i ohřev vody je dálkový, dům je napojený na Plzeňskou teplárenskou, která není závislá na dodávkách plynu. V domě je dostupný internet i kabelová TV.

Dům prošel revitalizací a kromě již zmiňovaného má také osazen plastová okna, novou fasádu včetně zateplení, nové vchodové dveře, kamerový systém, schránky atd. K využití je ve společných prostorách kolárna a kočárkárna, ale také dílna či stolní tenis. V rámci opravy střechy byla v roce 2017 zbudována zcela unikátní terasa, která je krásným místem pro odpočinek, pěstování bylinek či drobných plodin nebo pro vyžití vašich ratolestí. Nabízí se zde také nádherné výhledy na celou Plzeň.

Naprosto skvělá je poloha domu, díky které máte vše potřebné v dosahu několika mála minut. Dům je v sousedství obchodního centra Galerie Slovany, kde je kromě spousty dalších obchodů a služeb k dispozici lékárna, fitness či kavárna. V místě je také poliklinika, ÚMO 2, několik mateřských a o kousek dál i základních škol. Dopravní spojení zajišťují tramvajová linka č. 2 a dvě linky autobusové - č. 30 a 29, které se nachází v bezprostřední blízkosti domu.

Byt bude k nastěhování ihned po vyřízení veškerých právních formalit spojených s převodem vlastnického práva. Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky