Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 63 m2 Krátká, Milovice Boží Dar

Prodej bytu 3+1 63 m2 Krátká, Milovice Boží Dar

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro sebe nebo svojí rodinu bydlení? Chtěli byste bydlet v klidné části a přesto nedaleko centra města? Pak tato nemovitost je určena právě Vám. Jedná se o byt o dispozici 3+1 ve 2. NP panelového domu v Milovicích - Boží Dar.
Co stojí určitě za zmínku, je rychlá dostupnost hlavního města Prahy.
Bytová jednotka v osobním vlastnictví o celkové výměře 63 m2 , k bytu náleží sklepní prostory o velikosti 4 m2 a nemůže chybět ani kočárkárna.
V roce 2007 prošel bytový dům a samotný byt rekonstrukcí od výměny oken za plastová, elektroinstalace, veškerých inženýrských sítí v domě. Následná část rekonstrukce skýtala instalování nové kuchyňské linka z masivu se spotřebiči a vestavěné skříně na chodbě.
Vytápění, dodávka vody jak teplé tak i studené je dálková, v každé moderní domácnosti nesmí chybět internet, který je zde již optický.
Výše záloh za služby je cca 3 000,-Kč a fond oprav ve výši 2 200,-Kč.
Parkovat lze na veřejných plochách kolem domu. Pokud zatoužíte po přírodě, můžete zajít na procházku do místních lesů a vzít sebou i Své chlupaté miláčky. Pro milovníky kultury je v blízkosti areál soukromého letiště, kde se pořádají koncerty a společenské akce. Pokud jste milovníky letadel, můžete se proletět po okolí ve sportovním letadle a vidět Vše z ptačí perspektivy.

Jak nejlépe koupi zafinancovat? I tady mám pro Vás řešení. Zajistím Vám vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Co pro to můžete ještě udělat? Neváhejte, zavolejte a domluvte si prohlídku. Na osobní setkání se velice těší Váš makléř Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky