Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 61 m2 Libušino údolí, Brno

Prodej bytu 3+1 61 m2 Libušino údolí, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné prostorné bydlení ve městě a přitom blízko přírody? Pak je právě tento byt ta pravá volba.

Nabízíme k prodeji útulný slunný byt 3+1 s balkonem na ulici Libušino údolí, Brno - Kohoutovice. Byt v OV orientovaný na jih a západ o celkové ploše 61 m2 + 4,5 m2 balkón se nachází v 7. NP/8 panelového domu po revitalizaci (zateplení, fasáda, stupačky, střecha, výtah, balkony, v budoucnu rozvod elektřiny na chodbách).

V letech 2012 - 2014 proběhla v bytě rekonstrukce rozvodů vody a elektřiny v jádře, které se obložilo, dále kuchyně, podlahy a nové radiátory. Byt se nabízí i jako výhodná investice na pronájmy díky 3 neprůchozím pokojům a samotné poloze. K lepší představě o dispozicích Vám poslouží ilustrační 3D plánek umístěný mezi fotografiemi. Uvolnění ke konci roku 2021.

Tato výjimečně klidná lokalita se vyznačuje perfektní dostupností do centra (trolejbus 37, autobus N97) a zároveň do přírody, nabízí skvělou občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, Albert, Lidl, zdravotní středisko, lékárna, restaurace, stadion, volnočasové centrum pro děti).

K bytu náleží i sklep, k využití je také kočárkárna a kolárna. Zaparkovat lze na ulici před domem. Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky