Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 60 m2 Třebovská, Ústí nad Orlicí Hylváty

Prodej bytu 3+1 60 m2 Třebovská, Ústí nad Orlicí Hylváty

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte bydlení v klidné lokalitě města s veškerou občanskou vybaveností, pokud jsou pro Vás tím nejdůležitějším kritériem bezproblémoví sousedé a klid v domě, pak Vás chci upozornit na tuto nabídku.
Jedná se o třípokojový byt se samostatnou kuchyní a balkonem v prvním nadzemním podlaží zděného domu. Všechny místnosti jsou světlé a čerstvě vymalované. Prostor je sice v původním, ale udržovaném stavu. Případná rekonstrukce tedy může být přesně podle Vašich představ. K bytu náleží dva prostorné sklepy a možnost užívání společné sušárny. Obrovskou výhodou tohoto bydlení je jeho poloha. Do centra Ústí nad Orlicí je to pouhých 1,8 km. V okruhu 500m od domu najdete mateřskou i základní školu, dětské hřiště, park, potraviny, poštu, zastávku autobusu i stylovou restauraci. Za 10 minut dojdete pěšky na vlakovou zastávku Ústí nad Orlicí město.
Byt je v současné době v družstevním vlastnictví, ovšem o jeho převodu do osobního vlastnictví je možné jednat. Jeho koupí Vám nevzniká povinnost platit daň z nabytí nemovitosti. Než si ale začnete dělat starosti s financováním, využijte našeho bezplatného finančního poradenství. Ráda Vám domluvím schůzku. Samozřejmostí je i právní servis. Na prohlídce se na Vás bude těšit a více informací Vám poskytne Jana Horská.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky