Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 58 m2 Nová, Pardubice

Prodej bytu 3+1 58 m2 Nová, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Zdravím Vás, jsem fajn byt skoro v centru Pardubic, kdy můžu být Vaším bydlením nebo i výhodnou investiční příležitostí do nemovitosti a nyní hledám nové majitele. Dispozičně jsem 3+1 a mám 58 m2, k tomu Vám poskytnu 4 m2 lodžií s plným zasklením a mám ještě pro Vás i balkon. Mám úložný prostor (sklep) o rozloze 2 m2, do kterého nemusíte po schodech, což je fajn.
O budovu ve které se nacházím, je velmi dobře postaráno, vybavili mě plastovými okny a mé jádro prošlo před několika lety celkovou rekonstrukcí koupelny i kuchyně, rozvody do bytu jsou celé nové. Při rekonstrukci byly rozvedeny do jádra, koupelny a zabezpečeno je to novými jističi. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní, mám nový interkom, samozřejmostí je renovace schránek. Společné prostory uklízí firma. Celkové orientační náklady na provoz bytu jsou 3 200,-Kč/měsíčně + 1 500,- Kč fond oprav.

Ostatní prostory bytu jsou v udržovaném stavu, kdy si můžete navrhnout jak bude Vaše bydlení vypadat. V okolí je mateřská školka i škola a jen pár kroků ode mně je nákupní zóna, kde Vám nebude nic chybět. Do 5 minut jste na zastávce MHD, odkud můžete vyrazit přímo do centra města.

Jdu zafinancovat i hypotečním úvěrem, který pro Vás zajistí má kolegyně a to díky exkluzivním možnostem vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Brzy na viděnou a rád Vás bytem provedu, stačí pouze zavolat, Váš Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky