Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 57 m2 Kosmonautů, Pardubice

Prodej bytu 3+1 57 m2 Kosmonautů, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Zkuste si představit, jak byste si zařídili tento útulný a slunný byt o velikosti 57 m² se třemi pokoji a kuchyní, s prosklenou lodžií na straně jedné a balkonem s výhledem do zeleně na straně druhé. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném přízemí šestipodlažního panelového domu v ulici Kosmonautů v Pardubicích Polabinách. Od vstupních dveří do domu vyběhnete 2x8 schodů a jste doma. Současní majitelé prostory již vyklidili, takže noví vlastníci mohou okamžitě podniknout svoje úpravy a doslova „čarovat“.

V celém domě, a tedy i v tomto bytě jsou nová bílá plastová okna, která jsou velká a proniká tak jimi dostatek světla ze severozápadu (kuchyň, pokoj) a jihovýchodu (obývák s balkonem, malý pokoj). Všechna okna jsou opatřena žaluziemi. Dispozice místností, které dělí cihlové příčky, je možné při případné rekonstrukci změnit tak, aby vyhovovaly současným požadavkům pro bydlení rodiny s malými dětmi, nebo manželů, kteří si byt přizpůsobí životu jen ve dvou. Kuchyňská linka je zánovní a je vybavena plynovým sporákem. Koupelna a WC jsou vyzděné a oddělené.

Rozvod elektřiny je původní. Stejně tak podlahy, které jsou betonové, pokryty linem a koberci. Lodžie za kuchyní je prosklená. K bytu patří malý sklípek, využít můžete i prostory kolárny. Rozvod kabelů pro TV a wifi je přiveden ke vstupním dveřím. Vnitřní prostor hlavního vstupu je prostorný, světlý a čistý.

Dům postavený v šedesátých letech je zateplený. Je obklopený zelení, prostranství jsou parkově upravena a doplněna o herní prvky pro děti a pískoviště, na které uvidíte z okna kuchyně, doslova "od plotny". Dům je odkloněn od hlavních dopravních tepen a v okolí je klid.

Bonusem je dosah všech potřebných služeb a obchodů, pošty, škol i školek (několik minut chůze) a MHD (50 m).

Ráda vám byt ukážu. V případě potřeby pomohu zajistit financování. Těším se na Vás. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky