Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 56 m2 Hrusická, Praha Záběhlice

Prodej bytu 3+1 56 m2 Hrusická, Praha Záběhlice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO, PROSÍME NEVOLAT.

V Hrusické ulici na pomezí pražských Záběhlic a Spořilova je ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1 a rozloze 56,1m2 ve čtvrtém patře domu s výtahem.

Byt je z části po rekonstrukci, má dva roky nové jádro (koupelna, wc), byla instalována plastová okna a plovoucí podlaha v obývacím pokoji. Plastové rozvody vody, elektřina. Byt má dvě ložnice, každá je samostatně přístupná (jedna z kuchyně, druhá z předsíně), zároveň jsou navzájem propojené dveřmi. Lze je tedy pojmout jak průchozí i neprůchozí. Ložnice jsou orientovány na sever. Obývací pokoj s okny na jižní stranu je světlý o rozloze cca 20m2. Kuchyň je menší s vlastním oknem na západní stranu, v kuchyňské lince je umístěna pračka, myčka a plynový sporák s digestoří, svedenou do světlíku.

Na podlahách ve všech pokojích jsou zachovalé dubové parkety, v obývacím pokoji na nich položeno plovoucí lamino. V předsíni, sanitárních místnostech a kuchyni je dlažba. V koupelně je vana a umyvadlo, toaleta zvlášť. K bytu náleží sklepní kóje, v mezipatře je malý balkonek pro 2 byty.

Dům je v dobré kondici, výtah byl rekonstruován před deseti lety. Blok má fungující SVJ, sousedé jsou klidnější a bezproblémoví. Velkou výhodou je výborná dostupnost do centra, dům je několik minut vzdálen od tramvajové zastávky, popř. 2 stanice od metra.

Lokalita poskytuje veškerý komfort sídliště Spořilov, v dochozí vzdálenosti jsou obchody, pošta, banky, školy i školky. K rekreaci a sportu vybízí blízký Hamerský areál s rybníkem, kurty i restauracemi. Parkování bezproblémové a bezzónové v ulici. Na byt lze čerpat hypotéka, s jejímž vyřízením vám rádi pomůžeme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky