Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 55 m2 Husova, Mariánské Lázně

Prodej bytu 3+1 55 m2 Husova, Mariánské Lázně

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji útulný byt o dispozici 3+1 a celkové ploše 55 m2. Obrovskou výhodou tohoto bytu je, že se nachází v klidném, bezpečném a příjemném prostředí lázeňského města. Mariánské Lázně se vyznačují kouzelnou atmosférou, přírodními krásami, bohatým kulturním životem. Dominantou města jsou především lázeňské parky, díky kterým se řadí Mariánské Lázně k nejkrásnějším městům v Evropě.

Byt je součástí bytového domu, který si prošel celkovou rekonstrukcí. Je výborně udržován, zateplen a bez úvěru. Má 4 patra, bez výtahu, Samotný byt se nachází v posledním patře. Je čistý, velmi příjemný, nízkonákladový a připravený na rekonstrukci bytového jádra. Okna a balkón směřují na V a SV. K bytu náleží sklepní kóje v 1. podzemním patře. Parkování je možné přímo u domu.

Okolí bytu zajistí pohodlné bydlení s pěším dosahem lékaře i nemocnice, školy, školky, restaurací, obchodů, sportovišť, bazénu, bank. MHD je přímo vedle domu a nedaleko se nachází vlakové a autobusové nádraží.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky