Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 54 m2 Švábenicova, Trutnov

Prodej bytu 3+1 54 m2 Švábenicova, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud máte zájem o praktické a útulné bydlení na Horním Předměstí v Trutnově, právě teď máte jedinečnou šanci. Představujeme vám byt 3+1 v klidné části města, konkrétně ve Švábenicově ulici.
Tento byt, ač menšího rozměru, nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Jeho praktická dispozice vám umožní efektivní využití každého centimetru prostoru. Zde se můžete těšit na skutečně pohodlné a praktické bydlení. V bytě byla provedena rekonstrukce kuchyně, včetně výměny všech spotřebičů a v celém bytě byly instalovány nové laminátové podlahy, jinak je byt v původním stavu. Topení je zajištěno lokálními plynovými topidly, ohřev vody elektrickým bojlerem. Byt je volný a lze ho ihned používat.
K bytu náleží sklep 5.5 m² a část půdy 2.8 m².
Dům jako takový má novou střechu, hromosvody, nová plastová okna a je podřezaný. Dále jsou zateplené stropy v suterénu. Nová zateplená fasáda je v plánu. Před domem je uzavřené prostranství pro majitele všech bytů. Část uvedeného prostranství vedle domu, cca 50 m², je v pronájmu od města pouze pro majitele prodávaného bytu.
Lokalita na Horním Předměstí je ideální pro ty, kteří touží po klidu a současně chtějí mít centrum města na dosah. Švábenicova ulice je tichým a příjemným místem, kde se můžete těšit na klidné večery a pohodu.
Další výhodou této lokality je bezproblémové parkování, které Vám usnadní bydlení. Můžete si být jisti, že v tomto bytě budete mít vše prakticky na dosah, včetně základní školy Komenského. Ačkoli se jedná o menší byt, zde se můžete skvěle usadit a vytvořit si svůj vlastní útulný koutek. Pohodlí a praktičnost jdou zde ruku v ruce.
Pokud hledáte byt na Horním Předměstí v Trutnově, který nabízí praktické a pohodlné bydlení, neměli byste si tuto nabídku nechat ujít.
Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti včetně nabídky na financování.
Přijďte se na něj podívat a uvidíte, jak zde může být váš nový útulný domov.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky