Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 147 m2 Vrchlického, Jihlava

Prodej bytu 3+1 147 m2 Vrchlického, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Milovníci klasiky zbystřete pozornost. V secesním domě ze začátku 20. století v ulici Vrchlického se v dobrém slova smyslu zastavil čas. Nedošlo zde totiž k necitlivému a neuváženému rozdělení velkých bytů, jak bylo dříve zvykem, na menší jednotky a zůstaly zde zachovány původní dispozice a základní parametry z doby výstavby. Dům má tři podlaží a tři byty. Ano, je to tak - v každém podlaží je pouze jeden byt. Ten náš je ve zvýšeném přízemí a má velkorysou plochu 122 m². Byl ušetřen mnohdy brutální tzv. rekonstrukce, takže můžeme obdivovat zručnost mistrů řemesla na dveřích a oknech, kováních a klikách, obkladech parapetů, špalet a zárubní. Pokrok se však zastavit nedá a tak v rámci dílčích vylepšení i zde proběhla plynofikace a byt je osazen novým plynovým kotlem. V jedné z místností jsou elektrické přímotopy a momentálně velká dřevěná palanda, která bude před prodejem odstraněna a nebude tak rušit celkový dojem.
Co se týká užitné plochy, tak to ještě není všechno. Přímo pod bytem v suterénu je další velká místnost o velikosti 25 m² s okny do zahrady. Její využití může být velice rozmanité - posilovna, sauna, pracovna, apod. Nabízí se i varianta propojení s bytem, což by nakonec znamenalo velice komfortní dispozici 4 + 1 s plochou 147 m². K tomu patří navíc velký sklep a prostor na půdě.
Je samozřejmě možné využívat zahradu za domem, která patří k největším v dané oblasti.
Při citlivém přístupu zde lze vytvořit luxusní stylové bydlení odpovídající současným požadavkům a trendům.
Přijďte se podívat, stojí to za to.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky