Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 122 m2 náměstí Svobody, Jihlava

Prodej bytu 3+1 122 m2 náměstí Svobody, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud si chcete splnit své přání o nadstandardním bydlení v krajském městě Jihlavě nebo využít příležitosti k vhodnému investovaní do nemovitosti v centrální městské části, využijte tuto možnost.
K prodeji představujeme nadstandardní bytovou jednotku s dispozicí 3 + 1 s úplným příslušenstvím a krytou terasou, situovanou ve zděném bytovém domě v třetím nadzemním patře, v blízkosti centra krajského města s celkovou započítanou výměrou 121,7 m². Byt sestává s obývacího pokoje, dvou pokojů, kuchyně, předsíně, koupelny s WC, komory, sklepa a terasy. Stavebně technický stav bytu je velmi dobrý, částečná rekonstrukce vnitřních prostor byla provedena r. 2010. Byt je vybaven nadstandardně krbovou vložkou na tuhá paliva s výměníkem pro alternativní vytápění ústředního topení společně s plynovým kondenzačním kotlem včetně ohřevu vody. Dále je součástí bytu i naprosto unikátní dřevěná terasa, dostupná jak z kuchyně, tak z obývacího pokoje.
Objekt je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci, dálkový plynovod, elektroinstalace světelná a internet. Objekt je volný dle dohody. Všem zájemcům rádi poskytneme a zajistíme plnohodnotný realitní servis s bezplatným finančním poradenstvím včetně výběru bankovního ústavu.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala a chcete se o ní dozvědět více informací případně si ji prohlédnout, můžete nás kdykoliv kontaktovat, rádi Vám poskytneme naše realitní služby.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky