Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 118 m2 Klácelova, Česká Třebová

Prodej bytu 3+1 118 m2 Klácelova, Česká Třebová

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jedinečná nabídka ke koupi nadstandardního bytu o dispozici 3+1 s neuvěřitelnými 118 metry v samotném centru města Česká Třebová, tudíž vše máte přímo na dosah ruky. Ničím nerušený odpočinek si budete moct vychutnat na zahrádce přímo za domem.

Byt se nachází v posledním, třetím podlaží, kdy na každém podlaží jsou dva byty. Třetí podlaží se přistavělo v 80. letech a v roce 2004 prošel byt kompletní rekonstrukcí - nové rozvody plynu, elektřiny, vody i topení. Plastová okna s dvojitými skly, žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Zateplené stropy, nové podlahy po celém bytě, v koupelně a na WC podlahové topení. Velká kuchyně na míru, kde zůstávají veškeré spotřebiče.

Obrovskou výhodou bytu je velká technická místnost, kde můžete uskladnit věci, sušit prádlo, využívat jako špajz aj. Dále prostorná chodba, kde je dostatek místa pro úložný prostor. Pokud byste však potřebovali, pro uložení dalších věcí můžete využít prostor na půdě.

V současné době je byt řešen jako 3+1, ale bez problémů by šel dispozičně změnit, možností je tu více. Preference využití záleží na novém majiteli.

K bytu dále náleží sklep. Parkování je možné před nebo za domem.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já - Denisa Havlíková.

Pro všechny mé nabídky a novinky z realitního světa mě můžete sledovat na facebooku nebo instagramu, do vyhledávače stačí zadat - realitydenisa.

Majitel si vyhrazuje právo při výběru kupujícího a způsobu prodeje.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky