Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 107 m2 Puškinova, Hradec Králové Pražské Předměstí

Prodej bytu 3+1 107 m2 Puškinova, Hradec Králové Pražské Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Máte hlavu plnou nápadů a snů, které byste rádi realizovali? Pokud ano, tak právě na Vás čeká tato nabídka. Částečně rekonstruovaný prostorný byt, který si můžete dodělat k obrazu svému. Byt o velikosti 3+1 má 107 m² a balkon o velikosti 2 m² se nachází v prvním patře čtyřpatrového domu bez výtahu. Nová jsou v bytě okna (vyjma kuchyně), nová koupelna a WC, stoupačky, sádrokartonové v kuchyni, chodbě a obývacím pokoji. Elektro nově z roku 2013. V pokojích jsou parkety, které vyžadují renovaci. V chodbě a koupelně je dlažba. K bytu náleží poměrně velký sklep a venku kůlna. Byt má výbornou polohu s ohledem na dostupnost centra metropole, občanskou vybavenost i možnost volnočasových aktivit.
Pražské Předměstí je katastrální území města Hradec Králové ležící v těsné blízkosti centra města poblíž druhého městského silničního okruhu s vazbou na řeku Labe. Nachází se zde jak klasická městská zástavba, tak desítky rodinných domků či jedno z největších královéhradeckých sídlišť. Lokalita nabízí obchodní, vzdělávací i sportovní či kulturní vyžití obyvatel města. Dům je v těsné blízkosti obchodního centra. Aupark je nákupní centrum v Hradci Králové. Nachází se vedle hlavního nádraží, v moderní budově, která se má stát jedním z nových symbolů tohoto statutárního města. Jedná se o druhé největší nákupní centrum v Hradci Králové. Zaujala Vás naše nabídka? Zavolejte a domluvte si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky