Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 100 m2 Provaznická, Ostrava Hrabůvka

Prodej bytu 3+1 100 m2 Provaznická, Ostrava Hrabůvka

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte byt s velkou terasou a garáží přímo v domě, tak pro Vás jeden máme. Dovolujeme si Vám nabídnout krásný, prosvětlený byt 3+1 v osobním vlastnictví s nízkými náklady na bydlení v klidné cihlové zástavbě. Tento byt je velmi zajímavě dispozičně řešen. Z kuchyně je vstup do ložnice a obývacího pokoje z kterého vede vstup na prostornou terasu. Z chodby je vstup do koupelny a na samostatnou toaletu. Z chodby se vchází do pokoje, který má balkon. Součástí vybavení je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (myčka, elektrická trouba, sklo keramická deska, digestoř). V ložnici a chodbě jsou umístěny vestavěné skříně. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou a umývadlem. Dále je zde samostatná toaleta včetně umývadla.
K bytu náleží sklep. Po domluvě může v ceně zůstat i vybavení bytu. V okolí je veškerá občanská vybavenost. Doporučujeme prohlídku. Náš finanční specialista, Vám vypracuje finanční nabídku na míru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky